hu
  1. Főoldal
  2. Hőmérsékletmérő rendszerek
  3. Hőmérő rendszerek
Vissza a főoldalra
menü

Hőmérő rendszerek

 

Társaságunk az elmúlt években a hőmérsékletmérés és felügyelet témakörében egy új termékvonalat fejlesztett ki. Termékeink az egyszerű programozható termosztáttól, az egy pontot mérő készüléken keresztül a 32 távadós effektív hőmérséklet figyelő rendszerig terjednek.

 

Az általunk kínált megoldások az egyszerű adatgyűjtésen túl a jelzés és a beavatkozás lehetőségét is biztosítják.

 

Hőmérsékletmérő rendszereinknek "vezeték mentes" - WIFI-n kommunikáló változata is van.


Rendszereink érzékelő távadóit igény esetén, tőlünk független akkreditált laboratórium a Kvalifik Kft. kalibrálja és látja el kalibrációs okmánnyal.

 

TRM

TMR - termosztát

Programozható termosztát 12 intézkedési sablonnal. A készülék külön kimenetekkel rendelkezik a riasztáshoz és a szabályozáshoz. A sablon kiválasztása nyomógombok segítségével lehetséges. A sablonok beprogramozása, szerkesztése terminál programon keresztül történik.

AHP

AHPWin Monitorozó program - Varicontroll

Egy mérőpont felügyelete, 8 hibajel figyelése, SMS jelzés,   számítógép program a monitorozáshoz és a beállításhoz, a távadó Ethernet hálózaton kapcsolódik a számítógéphez.

VHR-HJ

VHR-HJ - Varicontroll

Egyszerű hőmérő felügyeleti rendszer. Max. 16 hőmérő távadó, digitális hibajelek figyelése, központi LED-es kijelzőpult. Számítógép program a rendszer paraméterezéséhez, monitorozáshoz, esemény kiolvasáshoz.